Prenumerera på Nyheter, Racerapporter
GT5 Ginetta Challenge

KALENDER: 2018

Tävling/bana/möteDatum
Årsmöte i Jönköping27-28 jan
Mantorp 5- 6 maj
Kinnekulle26-27 maj
Knutstorp 6- 8 jul
Karlskoga18-19 aug
Falkenberg15-16 sep

SPONSORER

BILDGALLERI

Samarbetspartners

Svensk Racing

Nyhetsdetalj

RACERAPPORT
2012-09-04
Niklas Falk

Dubbelfinal i Falkenberg för SPVM & RHK


Svenskt Sportvagnsmeeting på Ring Knutstorp 39:e gången. Till helgen vankas en riktig stortävling i Falkenberg. Det är finaler för både den racinghistoriska Cupen och Sportvagnsmästerskapet! Över 200 bilar är anmälda och vi kommer att få se massvis med spännande och intressant racing.

Bilarna är indelade i hela 14 heat som skall köra både träning, kval och två race på tre dagar. Som alltid i dessa sammanhang är det minst lika mycket intressanta saker att se i depån och på parkeringen som på själva banan. För er som är nostalgiska eller helt enkelt gillar bilar är detta en riktig höjdare. Det har blivit tradition att säsongen avslutas just i Falkenberg och trots all turbulens inom racingsverige ser vi ingen avmattning i varken historisk racing eller sportvagnsracingen, tvärt om. De har faktiskt ökat antalet utövare i år! Missa inte årets största tävling i Falkenberg.

Bildförklaring:
Andreas Halbig är en riktig friskus på banan. Han leder Roadsport C i Sportvagnsmästerskapet inför finalen. han bjuder gärna publiken på en extra sladd så fort tillfället ges. Han jagas av drygt 20 likadana Mazda Miator, så det gäller att han håller undan!

MVH
Presschefen:
Bengt-Åce Gustavsson - www.racefoto.se