Prenumerera på Nyheter, Racerapporter
GT5 Ginetta Challenge

KALENDER: 2018

Tävling/bana/möteDatum
Årsmöte i Jönköping27-28 jan
Mantorp 5- 6 maj
Kinnekulle26-27 maj
Knutstorp 6- 8 jul
Karlskoga18-19 aug
Falkenberg15-16 sep

SPONSORER

BILDGALLERI

Samarbetspartners

Svensk Racing

Nyhetsdetalj

SPVM
2017-07-31
Jan Nordgren

Fri Fart i Linköping


SPVM visade upp sig för jättepublik när Fri Fart arrangerades under lördagen vid Stångån mitt i Linköping

Inför gott och väl 10.000 intresserade åskådare som kommit för att njuta av klassiska bilar och vackra motorbåtar kunde SPVM genom
Jonas  Jonsson med sin Mk Indy Seven och Kenneth Winkler, GTD 40 visa upp två verkligt uppskattade racerbilar för den talrika Linköpingspubliken.
Kjell Löf såg tillsammans med Jonas och Kenneth till att SPVM:s representation syntes bra och att besökarna fick med sig mer kunskap om vår trevliga racingserie, oavsett om man är intresserad som publik eller kanske presumtiv förare. Med över 200 andra bilar och 45 motorbåtar av olika slag bland de utställda ekipagen skulle det förvåna om i varje fall inte en del nyfikenhet på Sportvagnsmästerskapet väcktes denna lördag! Flera SPVM profiler som Modsportföraren Robert Gustavsson och skribenten Gunar Johansson passade också på att besöka eventet. För SPVM:s del var det extra roligt att Kenneth Winklers fina GTD40 utsågs till Best Car in Show av arrangörsjuryn. Det var roligt att få visa upp oss för en så stor publik tyckte Jonas Jonsson, som var verkligt aktiv i att promota SPVM hos besökarna i SPVM-tältet.
Kanske detta framöver kan utvecklas till en återkommande PR-aktivitet för SPVM, där vi också kan passa på att träffas utan att behöva tänka på att få bilen klar till nästa heat. 
 
Text & Foto : Bo Lindman

Ladda ner PDF Ladda ner PDF2