Samarbetspartners

Vi tar fram och designar egna produkter som stärker våra kunders varumärken och är stolta leverantörer till bland andra: Toyota, Vattenfall, Holiday Inn, Europcar, Volvia och Viking Line. Som kund hos Scantra får du alltid en egen säljare som hjälper dig med ideér på profilerande produkter och tar hand om din beställning.

Besök Scantra

Idag är Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA.

Besök Verktygsboden

Ferrita tillverkar rostfria avgassystem för alla typer av fordon och specialprodukter till processindustrin. Vi siktar högt inför framtiden och tillsammans med våra kunder, leverantörer och övriga vill vi skapa ett stort mervärde för alla inblandade. Engagemanget inom motorsport representerar en viktigt del av det mervärdet.

Besök Ferrita

Vi är din helhetsleverantör av högkvalitativa snickerier i Uppsala och Mälardalen. Vi arbetar med projektering, försäljning och montering av snickerier, dörrar och glaspartier av trä, stål, aluminium och glasfiber inom byggindustrin. Hos oss hittar du erfarna människor med bred kompetens, produktkunskap och erfarenhet från branschledande organisationer där varje enskild projektledare har en långsiktig relation med sin kund.  

Besök Snickeriportalen

För att åstadkomma fuktsäkra byggnader krävs kunskap, engagemang och noggrannhet. Vi har stor erfarenhet av att rollen som Diplomerad Fuktsakkunnig i både små och stora projekt.  Att arbeta inom olika miljöcertifieringar som t.ex. Miljöbyggnad och Svanen tillhör vår vardag. Kontakta oss för fuktprojektering i ert byggprojekt.  

Besök M Proj AB 

Decisive Point Consulting AB är ett företag med säte i Enköping, Sveriges närmaste stad. Företagets verksamhet består kortfattat av att leda och delta i komplexa systemprojekt samt att vara ett stöd vid framtagande av nya funktioner och system för den enskilda funktionen till hela systemkedjan.   

Besök DPC 

Välkommen till M7-gruppen, det lilla personliga företaget!   Vi är ett nytt bolag med mycket kompetens i ryggen och ett nytt tänk. Vi kommer med nya idéer, nya infallsvinklar och vet att våra kunder kommer att uppskatta det. Det räcker med ETT samtal så har vi löst ditt/dina problem. Vi brinner för våra kunder, nya som gamla. Vår organisation är platt, vilket innebär att beslut fattas mycket snabbare. Vad vi framför allt är duktiga på  är samordning av projekt, och som kund behöver du bara ha EN kontakt som ansvarar för ert projekt. Vi samarbetar med några av Göteborgs bästa entreprenörer inom VVS, el, kakel, golv, snickare etc… Städarbeten utför vi med egen personal i våra projekt för att säkerställa kvalitén.  

Besök M7 Gruppen 

Bloms IT - din kompletta IT-leverantör!

Besök Bloms IT  

Racefoto är din kompletta leverantör av foto och reportage för ditt racingteam. Vi hjälper till med allt från enstaka foton till presstjänster för både racingteam och serier.

Besök Racefoto  

Svensk Racing är Sveriges största arkiv av raceresultat. I arkivet finns resultat från 1922 till idag. För medlemmar finns också många sök och statistikfunktioner.

Besök Svensk Racing