Tid att anmäla sig till SPVM-premiären på Falkenbergs motorbana, 27 april sista anmälningsdag!

Nu drar säsongen snart igång, premiären sker denna gång på Falkenbergs motorbana och det är tid att anmäla sig!
 
✅Tävlingsanmälan till Falkenberg; Sista dag för anmälan enligt arrangören SSK serieinbjudan är 27 april, vänta inte om ni redan vet att ni skall köra, skapar dessutom onödig osäkerhet bland dem som först kollar på anmälningslistor som underlag för sitt beslut om de tänker köra eller inte.
Serieinbjudan för SPVM och tävlingsinbjudan samt länk till anmälan finns på https://www.spvm.se/kalender/falkenberg-2022-2/
 
Tävlande klasser i Falkenberg; RS, Clubman, Modsport, Roadsport.
MX-5 Standard Cup tävlar inte utan har sin premiärtävling på Kinnekulle men är naturligtvis välkomna att köra i Roadsport C om föraren så önskar.
 
Vagndeklarationer: Mallen är​ nu uppdaterad och klar att fyllas i.
Vagndeklaration ska fyllas i för klasserna MX-5 Standard Cup, Roadsport, Modsport och RS före första deltagande tävling, vi lägger upp dem på hemsidan under respektive klass. se ’Vagndeklaration’ rullista.
Deklarationen gäller för hela regelperioden (2022-2024), givet att inget som påverkar grunddata har ändrats för då behöver ni uppdatera (tex ändrat vagnbok, motor, varvtal och liknande)
 
Vad gäller fabriksvarvtal (varvstoppvarvtal aka max rpm) på en del standard märkesmotorer (Miata, Chevrolet, BMW) så finns det nu fastslaget i en lista på hemsidans reglementes sida https://www.spvm.se/spvm/reglemente/