SPVM Inverterad logo
Sök pÄ SPVM.se:

👊BOMBEN!

..ELLER ÄR DET EN BOMB? JA DET ÄR DET, FAST TVÅ!
SPVM Àr en förarförening och som medlem som betalt medlemskap i SPVM förarförening kan man ta del av olika former av medlemsförmÄner.
En sÄdan medlemsförmÄn Àr att under 2023 kommer de som betalat medlemskap i SPVM före sin egna första start för Äret, delta i ett medlemslotteri med fullt betalda startavgifter till finalen pÄ Falkenberg Classic i potten!
För att uppmuntra nya förare sÄvÀl som gamla ÄtervÀndande förare (2018 sÀsong och tidigare) till att vara med och börja köra i SPVM finns Àven möjlighet att genom deltagande under 2023 bygga upp rabatt ( upp till 100%) till sin startavgift till SPVM premiÀrtÀvling 2024!
Gemensamt för medlemsförmÄnen och rekryteringskampanjen Àr att högt deltagande pÄ vÄra tÀvlingsheat genererar ökade möjligheter och möjlighet att börja ta del gÀller frÄn första start i nÄgon av SPVM tÀvlingsheat och ökar för varje heat man startar i.
Vi ser och vi vet att alla förare Àr lika viktiga för att skapa roliga och vÀlfyllda startfÀlt, bli en i gemenskapen du ocksÄ!

SPVM Inverterad logo
VÀlkommen till Sveriges Àldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss fÄr du mycket körglÀdje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida frÄn Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram