SPVM Inverterad logo

Möt våra samarbetspartners

Apex erbjuder Sveriges största utbud av bilsportrelaterade produkter, allt från däck och fälg till hjälmar och skor. Verksamheten grundades 2008 och drivs från den kombinerade butik- och kontorslokalen i Önnestad bara 10 minuter från Kristianstad. Företaget har sedan 2017 framgångsrikt agerat generalagent för Pirelli Motorsportsdäck i Sverige. 2021 ansvarade Apex för enhetsdäcken i Mazdacupens Standardklass från Nankang och 2022 fördjupas samarbetet när det även kommer köras med i Roadsport C.
Besök Apex
Idag är Verktygsboden en av Sveriges största aktörer av verktyg och maskiner. Fortfarande ligger fokus på välutvecklade och funktionella produkter till så låga priser som möjligt. Som ett led i att hoppa över mellanhänder och påverka produkter till det bättre startade Verktygsboden sitt eget varumärke PELA.
Besök Verktygsboden
Ferrita tillverkar rostfria avgassystem för alla typer av fordon och specialprodukter till processindustrin. Vi siktar högt inför framtiden och tillsammans med våra kunder, leverantörer och övriga vill vi skapa ett stort mervärde för alla inblandade. Engagemanget inom motorsport representerar en viktigt del av det mervärdet.
Besök Ferrita
Grundat för åttio år sedan i Taiwan men en uppstickare på den nordiska däckmarknaden! Nankang AR-1 är ett R-däck/semi-slick med både DOT och E-märkning, med andra ord helt gatlegalt. Målet är att erbjuda så många kilometer per krona som möjligt utan att kompromissa hastighet eller körglädje på banan. Enhetsdäck i Mazdacupens Standardklass sedan 2021 och i hela Roadsport C sedan 2022.
Besök Apex
Vi är din helhetsleverantör av högkvalitativa snickerier i Uppsala och Mälardalen. Vi arbetar med projektering, försäljning och montering av snickerier, dörrar och glaspartier av trä, stål, aluminium och glasfiber inom byggindustrin. Hos oss hittar du erfarna människor med bred kompetens, produktkunskap och erfarenhet från branschledande organisationer där varje enskild projektledare har en långsiktig relation med sin kund.
Besök Snickeriportalen
För att åstadkomma fuktsäkra byggnader krävs kunskap, engagemang och noggrannhet. Vi har stor erfarenhet av att rollen som Diplomerad Fuktsakkunnig i både små och stora projekt. Att arbeta inom olika miljöcertifieringar som t.ex. Miljöbyggnad och Svanen tillhör vår vardag. Kontakta oss för fuktprojektering i ert byggprojekt.
Besök M Proj
Racefoto är din kompletta leverantör av foto och reportage för ditt racingteam. Vi hjälper till med allt från enstaka foton till presstjänster för både racingteam och serier.
Besök Racefoto
Svensk Racing är Sveriges största arkiv av raceresultat. I arkivet finns resultat från 1922 till idag. För medlemmar finns också många sök och statistikfunktioner.
Besök Svenskracing
Bloms IT & Ljudteknik är din leverantör av datorer, nätverk, mjukvara, hemsidor och webblösningar. Vi har mevererat denna hemsidan. Vi levererar också ljud & ljus till mindre scener.
Besök Bloms IT
SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram