SPVM Inverterad logo
Sök på SPVM.se:

Årets andra tävling för Sportvagnsmästerskapet

Det har blivit dags för årets andra deltävling i Sportvagnsmästerskapet. Även denna gång kör man tillsammans med SSK-Serien, nu på deras hemmabana Kinnekulle Ring.

Kinnekulle Ring fick nya ägare för ett par år sedan och banan är inne i en process av ombyggnad och uppfräschning. Ni som inte har varit där på ett par år kommer att märka skillnaden.

Själva banan är sig lik och SSK är en lika säker som van arrangör.

Det var lite tunt med deltagare vid premiären för en månad sedan. Det ser lite bättre ut den här gången. Som vanligt är det Roadsport C som är största klassen. Denna helg är det årspremiär för MX-5 Cup, som i år har delat upp heatet med Standard och Modifierad. Modifierad kör i heatet för Roadsport C, med tillägget ”by Nankang” och Standardklassen kör i det nya heatet ”MX-5 Standard Cup by Apex.se”. 20 förare är anmälda till den Modifierade klassen och 12 i Standard.

Det kommer att köras tester under fredagen, kval på lördagen samt två heat i SSK och resten av alla race under söndagen.

SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram