SPVM Inverterad logo
Sök på SPVM.se:

Årsmötet

I helgen hade SPVM årsmöte i Jönköping med middag och prisutdelning på kvällen. Trevlig stämning med trevliga människor, god mat och dryck.

Jag har varit ordförande i Sportvagnsmästerskapets förarförening sedan den bildades 2004. Det har blivit 15 år – en mycket trevligt tid – men det är dags att lämna över till någon annan.

Redan i mitten av 80-talet blev jag inblandad i reglementes utformning. Sedan dess har mitt engagemang gradvis utökats och när vi insåg att det behövdes en förarförening som tog över ansvaret för serien var det naturligt med ytterligare engagemang. Det var viktigt att se till att sportvagnsserien drevs vidare och utvecklades men samtidigt håller kvar traditionen sedan 1960 att indela bilarna i klasser i förhållande till antalet kilo per hästkrafter.

Magnus Bengtsson som har varit sekreterare efterträder mig och Niklas Falk invaldes som sekreterare. Jag önskar den nya styrelsen lycka till framöver!

Mitt hjärta klappar fortfarande starkt för SPVM och jag kommer att hjälpa till när det behövs!

Årsmötesprotokoll skickas ut när det är färdigt och justerat!

SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram