SPVM Inverterad logo
Sök på SPVM.se:

Dags för Sportvagnspremiär på Kinnekulle Ring

Robin Wärmlund har gjort lite småförbättringar på bilen inför årets säsong. Han var snabb på testet i Karlskoga, framför allt i regnet, där hängde han av många betydligt dyrare bilar!

Sportvagnsmästerskapet inleder årets säsong på Kinnekulle Ring tillsammans med SSK-Serien. Det är drygt 40 bilar anmälda i vardera mästerskapet. Roadsport C by Apex mönstrar som vanligt det största startfältet, men det är kul att se att Verktygsboden Modsport har många bilar till start; sex i stora klassen, fem i mellanklassen och sju i lilla.

Kinnekulle Ring är en utmanande bana som sätter förarnas skicklighet på prov, den sållar verkligen agnarna från vetet. En bra förare i en svag bil har alltid bra möjligheter att utmana på den här banan. Vem kommer att kliva fram och visa framfötterna i år?

Toni Berggren var som väntat snabb på sin hemmabana Gelleråsen Arena vid genrepet, men frågan är om han kan få upp samma fart på den betydligt kurvigare Kinnekulle Ring?
Thomas Ohlsson lade många varv på Kinnekulle i genrepet, kanske är det hans tur att vinna i år?
SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram