SPVM Inverterad logo
Sök på SPVM.se:

Förtydligande information ang. Nankang AR-1, enhetsdäcket i Roadsport C och enhetsklassen MX-5 Standard Cup

Däck som används vid kval och tävling i Roadsport C och MX-5 Standard Cup skall vara märkta för SPVM/MX-5 Cup för att vara tillåtna.

—Däck kommer vara märkta med ett inbränt ”SE” märke som återfinns på däckets utsida. (2021-års märkning, endast 205/50-15 finns märkta på marknaden nu)

—Märkning 2022 och framåt består av ett påklistrat märke på utsidan av däcket med unikt nummer för varje däck.

 

SPVM har avtal med Apex.se / A. Åbergs Bil & Import AB om att förse klasserna med däck den kommande 3-års perioden, beställning och köp av däck behöver följaktligen vara gjort hos Apex.se / A. Åbergs Bil & Import AB. Värt att notera är att alla förmåner som avtalet innebär går 100% tillbaka till Roadsport C och MX-5 Standard Cup utan någon provision till SPVM.

  1. Apex.se / A. Åbergs Bil & Import AB har meddelat att säljstart för årets märkta däck är satt till mitten av Februari när årets prislista presenteras.
  2. För att kunna beställa däck så behöver det finnas en serie/medlemsanmälan till SPVM, det görs här:  https://www.spvm.se/medlemsanmalan/ och inbetalning av serie/medlemsavgift till SPVM behöver vara registrerad som bekräftelse på serie/medlemsanmälan för beställning av däck för att kunna ta del av avtalet.
  3. Framtagna streamers/dekaler skall vara monterade på bil vid kval/tävling (detaljerad information om detta kommer närmare säsongstart)

Notera att SPVM fastställer serie/medlemsavgift på kommande årsmöte 19-20 februari.

 

 

SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram