SPVM Inverterad logo
Sök på SPVM.se:

Inget SSM 2020

Svenskt Sportvagnsmeeting uppskjutet till 2:a – 4:e juli 2021

Det är med stort vemod som styrelsen i MSCC fattat beslutet om att skjuta upp årets upplaga av Svenskt Sportvagnsmeeting. Även om Folkhälsomyndigheten fr.o.m. 14:e juni lättar på möjligheterna att tävla så känner vi att det strider mot allt förnuft att samla 300 tävlande inkl. mekaniker och familjer samt 100-tals funktionärer på en och samma plats under rådande pandemi.

Även Sportvagnsrallyt på lördagen är uppskjutet av samma anledning.

Då Svenskt Sportvagnsmeeting är djupt förankrat 1:a helgen i juli väljer vi att skjuta upp årets arrangemang till 2021.
Varmt välkomna till Ring Knutstorp 2-4 juli 2021.

Malmö 2020-06-02                               

Tävlingsledare

Max Dymling  

 

SPVM kommentar

Vi hade en förhoppning att Svenskt Sportvagnsmeeting på något sätt skulle kunna genomföras och det är naturligtvis jättetråkigt att det nu inte blir så.
SPVM styrelse har känt till att arrangören MSCC hela tiden arbetat hårt för att genomföra tävlingen trots osäkert läge iom COVID-19 situationen.
Utfallet av de svåra avvägningar som MSCC ställts inför och det beslut som nu är taget och som innebär att MSCC tvingas skjuta upp sitt traditionstyngda arrangemang till nästa år, är därför inget att orda om. MSCC beslut är taget på mycket goda grunder och vi hoppas att MSCC får sin revansch med ett fantastiskt Svenskt Sportvagnsmeeting under 2021 istället!
//SPVM styrelse

 

SPVM Inverterad logo
Välkommen till Sveriges äldsta racingserie för sportvagnar. Hos oss får du mycket körglädje för pengarna.
© Copyright 2024 - SPVM - All Rights Reserved
En hemsida från Bloms IT
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram